La administratie, belasting en advies

Administrateur, boekhouder of belastingadviseur, noem ons zoals je wilt. We omschrijven onszelf graag als een administratiekantoor. Lafé Admin werkt voor kleine en middelgrote bedrijven – eenmanszaken, ZZP’ers en VOF’s – met of zonder personeel. Onze klanten worden door ons bijgestaan met de dagelijkse administratie, BTW aangiften,  jaarlijkse rapportages (jaarrekening opstellen) en inkomstenbelasting. Daarnaast geven we advies en nemen het contact met de Belastingdienst uit handen.

De belangrijkste taken die wij voor onze klanten uitvoeren zijn;

  • Boekhouding/ administratie bijhouden
  • BTW aangifte (maand/kwartaal/jaar)
  • Opstellen jaarrekening
  • Jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting
  • Salarisadministratie
  • Bedrijfsresultaten bespreken, advisering

Hoe werkt dat, de administratie uitbesteden?

We werken bijna 100% digitaal. Jij scant de bonnen en facturen en upload deze in Dropbox for Business, waar wij een gedeelde klantenmap hebben. Je hebt altijd toegang tot deze map. Je vindt hier ook al je rapportages, overzichten en aangiften. Zodra je hebt geupload krijgen wij een seintje en verwerken we de administratie. De aanlevering van de administratie is per maand. Je ontvangt van ons iedere maand een mail dat het weer tijd is om aan te leveren. Wij bewaren al deze documenten in Dropbox. Dat betekent dat je er altijd bij kunt als je iets nodig hebt. En heb je vragen, dan zijn we bereikbaar via telefoon, e-mail en WhatsApp. Want ook dat vinden wij minstens zo belangrijk. Persoonlijk contact en heldere communicatie.

Wat kost dat, de administratie uitbesteden?

Uiteraard een belangrijke vraag! Omdat we zelf niet gek zijn op ‘uurtje-factuurtje’-oplossingen, hebben we pakketten samengesteld voor ondernemers. Deze pakketten zijn totaalprijzen, verwacht geen extra of verborgen kosten meer.

Persoonlijk contact

Of het nu gaat om het starten van je onderneming, het verwerken van je administratie, de inkomstenbelasting of die ene vraag of je iemand in dienst moet nemen, Lafé Admin staat altijd voor je klaar. Want ook dat vinden wij minstens zo belangrijk. Persoonlijk contact en heldere communicatie.

Salarisadministratie

Ben je onze klant en sta je op het punt te gaan groeien en heb je mensen nodig of heb je al personeel in dienst, de salarisadministratie verzorgen wij graag voor je!

All-in pakketten

We hebben All-In pakketten voor een vast maandbedrag.  Geen verrassingen achteraf, wel zo leuk!  We begrijpen ook dat niet iedere ondernemer hetzelfde is en bieden daarom ook het “Net even anders” pakket aan. We leggen dit graag aan je uit.

Lafé Starter

Je bent een startende of kleine ondernemer en je wil graag alles uit handen geven. Dat kan!  Voor € 109,- per maand ( excl. BTW) nemen wij alle werkzaamheden van je over zodat jij je kunt focussen op het uitbreiden van je onderneming.

Lafé Basis

Je bent al een tijdje ondernemer en hebt al aardig wat opgebouwd. Je wil graag de administratie uit handen geven zodat jij je kunt focussen op het sturen van je onderneming. Dat kan! Voor € 139,- per maand (excl. BTW) nemen wij alle werkzaamheden van je over.

Lafé Compleet

Je hebt je eigen zaak in een leuk pandje. Of je runt de onderneming samen met een collega ondernemer en bent beiden eigenaar (V.O.F)  De administratie, daar heb je geen tijd voor omdat andere zaken voor gaan. Of simpelweg omdat je liever bezig bent met ondernemen…

Net even anders

Geen enkele ondernemer is hetzelfde. En daarom bieden wij ook oplossingen voor diegene die het net even iets anders willen. Omdat je net even iets minder te verwerken hebt of in een bepaalde branche valt, of omdat je alleen een deel uit handen wilt geven…

Nieuwsgierig geworden naar wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Boekhouding uitbesteden

Reactie van een tevreden Lafé klant

“Geweldige persoonlijke dienstverlening”

Door de persoonlijke aandacht ben ik door de bomen het bos weer gaan zien. Met duidelijke informatie en het pro actief meedenken zijn mijn zaken nu weer helder en administratief afgehandeld. Een aanrader voor iedereen!

Merel