We zijn een online administratiekantoor. Dit houdt in dat we alles digitaal verwerken. Het enige wat jij hoeft te doen, is je administratie scannen en naar ons mailen. Wij zorgen ervoor dat alle facturen, bonnen en bankstukken worden verwerkt in een online boekhoudprogramma. Ook al je overige stukken van bijvoorbeeld de belastingdienst of contracten slaan wij digitaal op zodat deze altijd beschikbaar zijn.

Je bankmutaties kunnen via een bestand worden ingelezen in het boekhoudpakket of nog sneller, via een bankkoppeling. Door gebruik te maken van een bankkoppeling worden de mutaties van de bank automatisch elke dag ingelezen van je bank naar het boekhoudpakket. Zo hoef je geen bankafschriften meer naar ons te sturen. Een zorg minder.

We werken je administratie maandelijks bij of, als je gedurende de maand naar ons mailt, verwerken wij dit eerder. Zo heb je altijd een up to date stand van je financiële gegevens.

lafe admin
Lafe Admin is gevestigd in de regio Utrecht.  Maar omdat we online werken kunnen wij ons ook richten op andere regio’s. Dus kom je bijvoorbeeld uit Noord-Holland of Brabant, geen probleem voor ons. Voor een persoonlijk gesprek rijden we net zo lief jouw kant op!

Administratie uitbesteden

Het team van Lafé-Admin neemt de volledige administratie uit handen en in onze beleving gaat dit verder dan eenmaal per drie maanden de boekhouding controleren en de btw aangifte doen.

Lees meer

Salarisadministratie

Elke maand komen de salarissen weer om de hoek kijken. Soms kan dit een hele rompslomp zijn. Wij nemen dit graag voor je uit handen. Want ook voor de salarisadministratie ben je bij Lafé-admin op het juiste adres.

Lees meer

Belastingaangifte

Elk jaar moet de aangifte inkomstenbelasting worden ingediend bij de belastingdienst.  Wij maken deze graag voor je op. Zodra je administratie over het boekjaar is verwerkt en gecontroleerd stellen we de jaarrekening op.

Lees meer