Belastingaangifte

Inkomstenbelasting

Elk jaar moet de aangifte inkomstenbelasting worden ingediend bij de Belastingdienst. Een klusje waar ZZP’ers en ondernemers niet vrolijk van worden, maar wel moet gebeuren. Wij maken deze aangifte graag voor je op. En we doen meer.

Zodra je administratie over het boekjaar is verwerkt en gecontroleerd, stellen we de jaarrekening op. De jaarrekening is een belangrijk document die je nodig hebt voor het doen van de aangifte inkomstenbelasting. Maar het vertelt je ook veel over je onderneming. Als je wilt bekijken we samen hoe je ervoor staat, wat er beter kan en hoe we zoveel mogelijk voordeel voor de onderneming (en dus voor jou) kunnen behalen.

Persoonlijke belastingaangifte

Jouw persoonlijke situatie wordt verwerkt in de aangifte inkomstenbelasting. Bij deze persoonlijke aangifte moet je ook denken aan een eventuele eigen woning, hypotheek, spaargeld etc. Ook verzorgen wij graag de aangifte van je partner.  Deze aangifte zit bij je pakket inbegrepen.

Zorgtoeslag

We berekenen of je recht hebt op zorgtoeslag. Mocht het nodig zijn dan vragen wij dit direct voor je aan.

Het opstellen van de jaarrekening en de aangifte inkomstenbelasting zitten in je pakket. Je betaalt hier niks extra’s voor.

Eenmalige belastingaangifte uitbesteden

Wil je eenmalig de aangifte inkomstenbelasting door ons laten verzorgen dan kan dit ook. Neem dan even contact met ons op voor vrijblijvende informatie.