Werkwijze

Online boekhouding

Wij werken met Exact Online.

We hebben zelfs in 2015 een Cloud Accountant certificate gehaald. Dit houdt in dat wij grondige kennis hebben van de software en weten hoe wij zo optimaal mogelijk kunnen samen werken met klanten, dus met jou! Hierdoor kunnen we je administratie snel en accuraat verwerken en de kosten laag houden.

Je hoeft zelf geen abonnement aan te schaffen bij Exact Online.  Dit regelen wij en zit bij je All-In pakket inbegrepen. Mocht je zelf willen boeken of graag mee willen kijken in de administratie, dat kan ook.  We bespreken dit graag met je.

Werk je zelf al met een boekhoudprogramma of wil je liever gebruik maken van andere software, dat is ook mogelijk. Neem daar voor even contact  met ons op.

Exact
Boekhouding papieren stapel

Werken in de cloud

In deze tijden gaan we allemaal online. Dus wij ook. Ons streven is een paperless desk. Dit bespaart ons kosten maar ook het milieu!

Je boekhouding en je documenten staan in de cloud. Alle documenten die je naar ons stuurt slaan wij op in een digitaal dossier. Zo hebben wij altijd en overal toegang tot je documenten.  Dus mochten wij op een andere locatie zijn en je hebt een vraag over je boekhouding of er moet met spoed iets geregeld worden dan kan dat!